Professional Services

Advies

Met Consulting Services biedt Ezzenz Professional Services uw organisatie professioneel ICT advies. De gekwalificeerde Ezzenz medewerkers hebben uitgebreide ervaring op gebied van ICT innovaties en toepassingen, architecturen, processen en organisaties. Op basis van ons professionele profiel, gecombineerd met onze resultaatgerichte drive en enthousiasme helpen wij u blijvende ICT oplossingen te creƫren die leiden tot een verbetering van uw bedrijfsvoering.

Programmamanagement

Met ons professionele programmamanagement helpen we u bij de realisatie van uw doelen met complexe, strategische of gewoon multidisciplinaire projecten. Op basis van een gestructureerde aanpak, agile of meer traditioneel aangestuurd. Communicatief en in nauwe samenwerking met uw stakeholders. Binnen tijd, functionaliteit en kwaliteit gestuurd.

Interim management

Ezzenz biedt u aansturing van ICT medewerkers, teams of regie van ICT dienstverleners. We sturen op performance verbetering bij de realisatie van de team-doelen door afstemming, duidelijke communicatie en besturing, individuele en team-motivatie, monitoring en terugkoppeling.