Expertise

Security

ICT Infrastructure products, configuraties en services, owasp, online penetratie testing, mail/content scanning, firewall management, security governance, ICT baseline controls.

Networking
Ezzenz heeft bij een behoorlijk aantal klanten werkzaamheden vervult op het gebied van IP netwerken, Internet service, (managed) Firewalls, Voice over IP oplossingen, Voice, UC oplossingen.

Datacenter en cloud solutions:

DataCenter/hosting/housing/colocatie oplossingen, server virtualisatie, remote access, datacenter-desktop, werkplek- en applicatie-distributie infrastructuur, storage en backup oplossingen, mail, bereikbaarheid/telefonie oplossingen.

Cloud solutions van Topdesk, ServiceNow, Office365, diverse collaboration platforms.

Applicatie ontwikkeling en configuratie
Ezzenz heeft uitgebreide expertise op het gebied van gefaseerde ontwikkeling, implementatie van een een aantal selfcare business applicaties voor ICT dienstverleners en implementatie in service-support systemen als Topdesk en ServiceNow.

Outsourcing
Ezzenz heeft expertise in het contractueel vastleggen van de uit te besteden onderdelen in een transitie en transformatieproces van diensten naar de dienstverlener. We begeleiden tevens het hele proces na de ondertekening, samen met u, de één op één transitie naar de dienstverlener en de transformatie naar de vastgelegde diensten van de dienstverlener. Daarbij besteedt Ezzenz aandacht aan de in te richten regie in uw organisatie en interface met de overblijvende processen.